Απάντηση του Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Χίου, κ. Ν. Μηταράκη: “Οι παλινωδίες του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη δεν έχουν τέλος”

Δήλωση – Απάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη

 

“Οι παλινωδίες του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη δεν έχουν τέλος.

Το 2017 οι κ.κ. Κάρμαντζης, Μιχαηλίδης, Βουρνούς και εγώ προχωρήσαμε σε κοινή δήλωση, ζητώντας μια ενιαία δομή με ΠΡΟΚΕΚΑ, μπροστά στον κίνδυνο να μετατραπεί η Χίος σε απέραντο hotspot. Να θυμίσω ότι, τότε, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να δημιουργήσει ΠΡΟΚΕΚΑ στο αεροδρόμιο των Ολύμπων.

Σήμερα, ο κ. Α. Μιχαηλίδης -σε δημόσια τοποθέτηση του στο Ράδιο Αλήθεια- είπε ότι είναι μεν “αναγκαιότητα” το ΠΡΟΚΕΚΑ, αλλά και ότι “αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να το συζητήσουμε, υπό τον κίνδυνο αν πάει «πακέτο» με τη δομή καταγραφής – ταυτοποίησης να ξεχειλώσει η δομή”.

Ξεχνάει επιμελώς ότι ακριβώς δομή-«πακέτο» είχαμε συναποφασίσει στο “18”.

Αντιθέτως, η Νέα Δημοκρατία σταθερά πιστεύει στην ανάγκη κλειστών δομών και έχει αποδείξει ότι η στρατηγική της έχει ήδη φέρει απτά αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης”.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.