Απίστευτη ανατροπή στην εξαφάνιση του φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη: Τι ψάχνει η Αστυνομία

Ο δικηγόρος της οικογένειες λέει ότι υπάρχουν δύο ύποπτοι.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο της επιστροφής του από τη Χίο όπου υπηρετούσε τη θητεία του.
Το σενάριο της αρπαγής του μπαίνει πλέον στο τραπέζι. Μάλιστα ο 23χρονος είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβάται, ότι ίσως να του την έχουν «στημένη» στον Πειραιά.
Οι αρχές αναζητούν την απάντηση και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δυο βασικούς υπόπτους. «Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

Οι Αρχές δεν σταματούν να παίρνουν καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και φαντάρους από το στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, φαίνεται να έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ως ύποπτο για την εξαφάνιση του νεαρού. Το άτομο αυτό φαίνεται πως του προκάλεσε φόβο και τον οδήγησε στην εξαφάνιση.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φίλος του Τάκη, φέρεται να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 23χρονου.

Πηγή: cyclades24.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.