Απαντά ο Δήμαρχος Χίου στον Γ. Καραβασίλη για τις παιδικές χαρές

 

Με αφορμή το δελτίο τύπου από 12/04/2021 της Δημ.Παράταξης «Χίος Μπροστά» που αφορά τις παιδικές χαρές στη Φάρκαινα σας ενημερώνουμε.

Ο κ. Καραβασίλης αντί να κρατά μια φωτογραφική μηχανή και να ψάχνει τυχόν ατέλειες, θα μπορούσε να απευθυνθεί στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ή στην Τεχνική Υπηρεσία και να ενημερωθεί.

Βέβαια αυτό δεν «πουλάει» στο φθηνό λαϊκισμό και στην εμμονή του να καταστροφολογεί και να χυδαιολογεί. Τον Οκτώβριο του 2020 έγινε η δημοπράτηση για επισκευαστικές εργασίες σε 6 παιδικές χαρές, 3 στη Φάρκαινα, 2 στη Δασκαλόπετρα, 1 στο Νεοχώρι, ύψους 150.000ευρώ. Ο διαγωνισμός με την απόφαση 44/2021 της Οικ.Επιτροπής του Δ.Χίου κατέστη  άγονος. Επαναλήφθηκε στις 19/03/2021 και βρίσκεται στη διαδικασία του ελέγχου των φακέλων προσφορών   με δυο ενδιαφερόμενους.

Αν ο κ. Καραβασίλης θέλει να γίνουν οι διαδικασίες συντομότερα από αυτές που νόμιμα προβλέπονται, μπορούμε να του εκχωρήσουμε την αρμοδιότητα, για να ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα, όσο η μελέτη που «ανέλαβε» με την ομάδα των μηχανικών για το ειδικό σχολείο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.