Αποτελεί ιδιαίτερη ντροπή η προσπάθεια συσχέτισης πολιτικών αναφορών του Δημάρχου Στ. Κάρμαντζη με ρατσιστική συμπεριφορά ενάντια στα ΑΜΕΑ

Δήλωση του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη

Αποτελεί ιδιαίτερη ντροπή η προσπάθεια συσχέτισης πολιτικών αναφορών του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη με ρατσιστική συμπεριφορά ενάντια στα ΑΜΕΑ. Ουδέν ψευδέστερον και αθλιότερον τούτου, καθότι καμία αναφορά του δεν απευθύνεται στα ΑΜΕΑ. Επειδή, ωστόσο, είναι γνώστες πλέον οι αντιπολιτευτικές  φθηνές διαστρεβλώσεις ακόμα και για τα αυτονόητα πράγματα δηλώνεται με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Δήμαρχος  ουδέποτε αναφέρθηκε  στα ΑΜΕΑ για τα οποία είναι γνωστή και έμπρακτα καταγεγραμμένη η ευαισθησία του και δε χρειάζεται να απαριθμηθούν οι προσπάθειες για τη στήριξή τους, διότι αυτές οι ενέργειες είναι  εύλογες και δεδομένες. Δυστυχώς όμως, σε τέτοιο σημείο έχει φτάσει το αντιπολιτευτικό μένος, ώστε  επιχειρείται ακόμα και τα ΑΜΕΑ να γίνουν βέλος ενάντια στη Δημοτική Αρχή σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων και παραπληροφόρησης. Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στα ΑΜΕΑ. Όχι απλώς για το περιβόητο  seatrack, αλλά για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που τα απασχολούν. Είναι κοντά στις οικογένειές τους, κοντά στις ανάγκες τους πάντα με ανοιχτή πόρτα και καρδιά. Όλες τις  υπόλοιπες λασπολογίες ας τις κρατήσουν οι δημιουργοί τους για τον εαυτό τους και τα μέσα που επιστρατεύουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.