Ασυνείδητοι εγκληματίες!

Υπήρξα αυτόπτης μάρτυς μπροστά στα μάτια μου και περί ώρα 09.35 στο σταυροδρόμι της οδού Απλωταριάς και Βασιλικάρη μπροστά στο κατάστημα οπτικών της Ιφιγένειας Στεφανίδη-Κρουσουλούδη όταν μικρό παιδί που το κρατούσε απ’το χεράκι του η μητέρα του, ακούμπησε πάνω στο έμβολο που φράζει την διέλευση οχημάτων μέσα από την Απλωταριά με αποτέλεσμα να πέσει απότομα το βαρύ σιδερένιο έμβολο που παρ ολίγον να κόψει το πόδι του μικρού παιδιού όπως φαίνεται στην φωτογραφία! Τρομαγμένο και φοβισμένο το παιδί αγκάλιασε τα πόδια της μητέρας του!

Αμέσως όσοι βρεθήκαμε μπροστά είδαμε με μεγάλη έκπληξη ότι κάποιος εγκληματίας ασυνείδητος είχε κόψει με τροχό χαμηλά στην βάση ίσως για να μπορούν να περνούν οχήματα σε ακατάλληλες ώρες!
Τώρα ποιός ή ποιοί είναι οι εγκληματίες ας το ελέγξει η αστυνομία ή η Δημοτική αρχή και να συλλάβουν αυτόν τον ασυνείδητο για την εγκληματική ενέργεια που παρ ολίγον να κόψει τα πόδια του μικρού παιδιού!
Παρακαλώ να επέμβουν άμεσα οι αρχές και να συλλάβουν τους ενόχους!
Καλά ξεμπερδέματα! 
Χίος 22 Σεπτεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.