Αυξήσεις στις  χρεώσεις των μετρητών – pillars στα λιμάνια της Χίου

Έρχονται αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα που χρεώνει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου όπου υπάρχουν μετρητές – pillars.

Να σημειώσουμε ότι τα Pillars σε λιμάνια αλλά και σε Camping, παρέχουν ηλεκτρικό ρεύμα και νερό σε χρήστες, με βάση την προπληρωμή που έχουν κάνει στον διαχειριστή του συστήματος.  Η χρέωση γίνεται συνήθως με χρήση κάρτας πολλαπλών χρήσεων, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή μάρκες ή κέρματα.

Διαχειριστής τέτοιων συστημάτων στην Χίο είναι το Λιμενικό Ταμείο τού οποίου ο Πρόεδρος, κος  Κυριάκος Ζωάνος δήλωσε ότι οι αύξηση στις χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι της τάξης του 150% – 166 %, όσο ήταν και η αύξηση του παρόχου προς το Λιμενικό Ταμείο.

Έτσι ενώ οι χρεώσεις μέχρι τώρα ήταν 0,3 ευρώ /kwh, μετά την αύξηση  θα κυμανθούν από 0,75 μέχρι 0,80 ευρώ.

Οι χρεώσεις στην παροχή νερού θα παραμείνουν οι ίδιες.

Το Λιμενικό Ταμείο εργάζεται προς την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού των υποδομών στο Λιμάνι της Χίου προκειμένου να υποδεχθεί την ερχόμενη χρονιά τα κρουαζιερόπλοια και τα σκάφη αναψυχής που θα δέσουν στο Λιμάνι μας.

Ειρήσθω εν παρόδω να αναφέρουμε ότι ήδη η Celestyal Cruises έχει εντάξει την Χίο στους προορισμούς της για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.