Αυστριακοί πεζοπόροι στη Χίο

 

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΧΙΟΥ βρίσκονται στη Χίο 24 πεζοπόροι – μέλη του ορειβατικού συλλόγου της Αυστρίας, που αριθμεί 600.000 μέλη. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του τμήματος του Τυρόλου  Klaus Oberhuber. Θα παραμείνουν στη Χίο μία εβδομάδα (αναχωρούν 24/9) και θα κάνουν 6 πεζοπορίες, σε 60 χλμ. μονοπάτια σε όλη τη Χίο,  που συντηρήθηκαν πρόσφατα από τα μέλη και τους φίλους  του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΧΙΟΥ.
Παράλληλα θα περιηγηθούν σε όλο το νησί από τα Αγιάσματα μέχρι τα Μεστά, θα γνωρίσουν τη μαστίχα, θα γευτούν την τοπική κουζίνα, θα κολυμπήσουν στις μοναδικές παρθένες παραλίες μας. Πρόκειται πιστεύουμε στην αποτελεσματικότερη και ανέξοδη προβολή του νησιού μας και των μεγάλων του δυνατοτήτων για προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.
Παράλληλα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη στενότερη συνεργασία ανάμεσα στον σύλλογό μας και στον αυστριακό ορειβατικό σύλλογο.

 

 Από το Δ.Σ των Φίλων των μονοπατιών της Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.