ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ: ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ – ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ, ΧΑΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

 Είδαν η ντροπή και η υποκρισία και κοκκίνισαν ! Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού αποκλειστικά για το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Διαβάστε τι λέει ο Άγιος Γέροντας.

Τω καιρώ εκείνω βάπτιση εγένετο και οι γονείς Α και Β έλαβαν τα τέκνα τους μυρωμένα και βαπτισμένα. Τόπος δράσης η high class Γλυφάδα και ενορχήστρωση χερσί του κ.κ. Ελπιδοφόρου, Αρχιεπισκόπου Αμερικής.

Ο λόγος για το εκκλησιαστικό θέμα των ημερών με την τελεσθείσα βάπτιση παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, των τέκνων ομοφυλόφιλου ζευγαριού γνωστών Αμερικανών πολιτών, σημαντικών παραγόντων του πλούτου και των φώτων της δημοσιότητας.

Ο επιχώριος μητροπολίτης, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος ποιεί την νήσσαν, λες και δεν έγινε ολόκληρο σούσουρο στα γραφεία της μητρόπολης και από τους Ιερείς, προ του μυστηρίου, όταν έφτασε η χαρτούρα για τα παπαδόσημα και τις τζίφρες.

Και Ω του θαύματος μετά από ημέρες βγήκε με ύφος μετανοούντος αμαρτωλού να δηλώσει άγνοια για όσα ευτράπελα έλαβαν χώρα στην περιφέρειά του.

Φυσικά δεν είμαστε καθόλου αρνητικοί στο να βαπτίζεται ο καθείς, αλλά η παρουσία αρχιερέων με γαλόνια και βλέψεις καρέκλας γεννά μια σειρά από υποψίες και ερωτήματα. Ήταν το χρήμα το δέλεαρ ή η όλη κίνηση εντάσσεται στο νεοεποχίτικο πνεύμα που θέλει τα πάνω κάτω σε τέτοια θέματα για να επέλθει και η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Και ο Γλυφάδας γιατί τον έπιασε ο πόνος ; Μήπως δεν πήρε το μερίδιό του ως ήθελε ή του πήραν την δόξα μέσα από την αυλή του ;
Μόνο ένας Άγιος πρώην Καλαβρύτων βγήκε να πει κάτι ουσιαστικό. Οι υπόλοιποι κωφεύουν και εθελοτυφλούν. Είμαστε στους έσχατους καιρούς με τους ταγούς πλανώντας και πλανωμένους ;

Ειλικρινά αναρωτιέμαι για το ναδίρ της εκκλησιαστικής μας τάξης και ζωής .

Με αυτά τα ολίγα προς γνώσιν και προβληματισμόν,

Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.