Βρουλής για Πανελλήνιες: “Σταθμός στην πορεία κατάκτησης της γνώσης. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη ευκαιρία για τα παιδιά μας, θα υπάρξουν κι άλλες στο μέλλον.”

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω στους μαθητές και στις μαθήτριες των νησιών μας και στις οικογένειές τους τις καλύτερες ευχές μου!

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελούν μια σημαντική στιγμή στην πορεία των νέων μας, ένα σταθμό στην πορεία κατάκτησης της γνώσης. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη ευκαιρία για τα παιδιά μας, θα υπάρξουν κι άλλες στο μέλλον. Αυτό οφείλουμε να το υπενθυμίζουμε και να βάζουμε σε πραγματικές και σωστές βάσεις τη διαδικασία αυτή.

Επιβάλλεται να ευχαριστήσω εκ των προτέρων, το σύνολο των λειτουργών της εκπαίδευσης, που μοχθούν για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Εύχομαι, όλα τα παιδιά να αντιμετωπίσουν αυτή τη δοκιμασία με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοσυγκέντρωση. Εύχομαι να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.