ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ…. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ !!

 

 

ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ…. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ !!

Έφυγε άλλος ένας συνάνθρωπός – συμπολίτης μας εξαιτίας του μόνιμου προβλήματος με την υπό στελέχωση του ΕΚΑΒ, άλλο ένα θύμα της Κυβέρνησης που συνεχίζει να κωφεύει στην άκρως επικίνδυνη υπό στελέχωση του ΕΚΑΒ ΧΙΟΥ.

Συνάδελφοι, απόμαχοι και εν ενεργεία, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, θα πρέπει να μένουμε και να υπομένουμε τις φρούδες υποσχέσεις του υπουργού Υγείας, και  το μόνο που θα κάνουμε σε κάθε θάνατο συμπολίτη μας να ευχόμαστε όλοι μας “Καλό Παράδεισο”???, αλλά μήπως λέμε μήπως, θα πρέπει να βγούμε στο δρόμο και να φωνάξουμε όλοι για την….. ζωή μας, να απαιτήσουμε εδώ και τώρα γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ για το Νοσοκομείο μας!!!

Καλούμε, Προτρέπουμε, και προτείνουμε σε όλα τα σωματεία, συλλόγους, φορείς,και τον λαό της Χίου για μια δυναμική παρέμβαση – διαμαρτυρία, πρέπει να ξεσηκωθούμε και να οργανώσουμε τις από κοινού δράσεις μας προς τη λύση του φλέγοντος ζητήματος και να τερματίσουμε αυτή την τραγική λίστα.

Απαιτούμε:

Άμεση και μόνιμη λύση στελέχωσης του ΕΚΑΒ και κάθε δομής υγείας στο νησί μας.

Έργα και όχι υποσχέσεις, για να μην θρηνήσουμε άλλο συμπολίτη – συμπολίτισσα μας.

Φθάνει πια!! Έχουμε χορτάσει και μπουχτίσει καθημερινά με τα «φρού- φρού και αρώματα» που πλασάρετε, για εμάς πάνω από όλα είναι η υγεία και η ζωή μας!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.