Γιορτάζουν την επέτειο κλεισίματος της Ψυχάρη οι επιχειρηματίες της περιοχής

Με μία μικρή γιορτή όπως χαρακτηριστικά αναγράφουν στην πρόσκλησή τους  θα γιορτάσουν  την Τρίτη 8 Νοεμβρίου  στις 12:00 το μεσημέρι οι επιχειρηματίες της οδού Ψυχάρη την επέτειο του ενός χρόνου κλεισίματος της Ψυχάρη από τον Δήμο Χίου εξαιτίας της υλοποίησης του αντιπλημμυρικού έργου. Οι επιχειρηματίες κατηγορούν τους τοπικούς παράγοντες για απάθεια. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Χαρά και λύπη πάνε μαζί…

«Γιορτάζουμε» τον ένα χρόνο κλεισίματος της οδού Ψυχάρη (για το αντιπλημμυρικό έργο του Δήμου Χίου» και «πενθούμε» για την απάθεια που δείχνουν οι τοπικοί παράγοντες στην κάθετη μείωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ένα κεντρικό εμπορικό δρόμο εγκαταλειμμένο χρόνια… χωρίς φωτισμό, καθαριότητα, Χριστουγεννιάτικο στολισμό, σκίαση και πολλά άλλα που απολαμβάνουν άλλοι επιχειρηματίες που πληρώνουν τα ίδια τέλη, κατάφεραν να τον μετατρέψουν σε πραγματικό νεκροταφείο…

Σας καλούμε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου ώρα 12.00 στην οδό Ψυχάρη – Απλωταριά.

Επιχειρηματίες της οδού Ψυχάρη»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.