Γιορτάστηκε η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τιμήθηκε η μνήμη του προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

 

Γιορτάστηκε την 20η Οκτωβρίου 2021, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τιμήθηκε παράλληλα η μνήμη του προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Για τον λόγο αυτό τελέστηκε, δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Μυτιλήνη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, καθώς και σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χίου και Σάμου αντίστοιχα, ενώ ακολούθως αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων, καθώς επίσης αστυνομικό προσωπικό και πολίτες, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς παρέστη στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στη Μυτιλήνη. Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε επίσης κατά το τελευταίο τριήμερο, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.