Γρήγορο internet σε 32 οικισμούς της Χίου

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι, 32 λευκές περιοχές-απομακρυσμένοι οικισμοί έχουν πλέον πρόσβαση στο γρήγορο internet με συνδέσεις VDSL και ταχύτητες έως 50Mbps.

O όμιλος ΟΤΕ σε απόλυτη συνεργασία με το Δήμο Χίου, έπειτα από 2 χρόνια εργασιών, κατάφεραν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών ακόμα και  στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νησιού.

Οι νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν έμπρακτα στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στα αγαθά της Ψηφιακής Εποχής.

Ήδη τροποποιήθηκαν οι υφιστάμενες συνδέσεις στα αγροτικά ιατρεία (όπου υφίστανται) των περιοχών στόχευσης με VDSL 50/30 Mbps (κατερχόμενη/ανερχόμενη) και είναι δρομολογημένη η τοποθέτηση WiFi-hotspots στις πλατείες των χωριών.

Οι νέες περιοχές είναι:

 1. Λευκωνιά
 2. Μονή Αγίου Μηνά
 3. Πιραμά
 4. Πισπιλούντα
 5. Κηπουριαί
 6. Κοσκινάς
 7. Νέα Ποταμιά
 8. Φυτά
 9. Έξω Διδύμα
 10. Θολοποτάμιον
 11. Καταρράκτης
 12. Κοινή
 13. Μέσα Διδύμα
 14. Μονολιά
 15. Μυρμήγκιον
 16. Παγίς
 17. Άγιος Γεώργιος Συκούσης
 18. Βαβίλοι
 19. Δαφνών
 20. Αμάδες
 21. Καμπιά
 22. Πιτυούς
 23. Ολύμποι
 24. Αρμόλια
 25. Ελάτα
 26. Καλαμωτή
 27. Λιθίον
 28. Λιμένας
 29. Πατρικά
 30. Μονή Μυρσινιδίου
 31. Παντουκιός
 32. Συκιάδα

Περισσότερες πληροφορίες στο www.oteruralnorth.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.