Γραπτή Επιστολή από την κοινότητα Βολισσού προς τη ΔΕΥΑΧ για το καθημερινό πρόβλημα της υδροδότησης

 

Το Συμβούλιο Κοινότητας Βολισσού απέστειλε σήμερα στη ΔΕΥΑΝΧ το παρακάτω έγγραφο για το καθημερινό πρόβλημα της υδροδότησης.

«Μετά από τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για επίσημη και γραπτή ενημέρωση εκ μέρους της εταιρείας σας για τα προβλήματα υδροδότησης του χωριού μας, σας καλούμε και γραπτά να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενημερώσετε τους δικαιολογημένα αγανακτισμένους κατοίκους της Βολισσού σχετικά με:

 α) την αντιμετώπιση από την πλευρά σας του  τεράστιου προβλήματος της υδροδότησης του χωριού και των παραλιακών οικισμών

 β) τον τρόπο που σκέπτεστε να δώσετε λύση στο πρόβλημα και

 γ) το χρόνο που θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση της ομαλής υδροδότησης.   

Παράλληλα ζητάμε την επίσημη ενημέρωση του συμβουλίου της κοινότητας από τον πρόεδρο και το διευθυντή της εταιρείας σχετικά με την ποιότητα  και την καταλληλότητα  του νερού που φτάνει στις Βρύσες μας (όποτε φτάνει). 

Τέλος εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι πάνω από δεκαπέντε ημέρες παρουσιάζονται αλλεπάλληλα προβλήματα τόσο στις γεωτρήσεις όσο και στο δίκτυο ύδρευσης με μεγάλες ζημιές και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία  ενημέρωση και καμία επικοινωνία από τον πρόεδρο και τον διευθυντή της εταιρείας προς τον πρόεδρο της κοινότητας Βολισσού».   

 

Η πρόεδρος του Συμβουλίου

Κοινότητας Βολισσού

Ευγενία Λαγού

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.