Δήμαρχος Χίου και Αντιδήμαρχος Πρόνοιας στον νέο χώρο που στεγάζεται το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς και ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ.  Γεώργιος Παπαδόπουλος επισκέφθηκαν τον νέο χώρο που στεγάζεται το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Χίου.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής, μεταφέρθηκε από το Χαλκειός, στην οδό Βερίτη 27, στον πρώην χώρο της “Δασικής Υπηρεσίας”, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση σε όποια γυναίκα χρειάζεται τις υπηρεσίες του.

Υπενθυμίζεται ότι, το Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης Γυναικών λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2014 και στελεχώνεται από Κοινωνιολόγο, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό και Νομικό.

Στο Κέντρο μπορούν να απευθύνονται  γυναίκες θύματα βίας, καθώς και  γυναίκες που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις π.χ άνεργες, μονογoνείς, ΑΜΕΑ, πρόσφυγες, μετανάστριες, γυναίκες με χρόνιες παθήσεις κ.α., στις οποίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, όπως ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική και εργασιακή συμβουλευτική.

Λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από 7:00- 16:00 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2271350040 και 2271351933.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.