Δήμος Χίου: Διακοπή της κυκλοφορίας για την εκτέλεση εργασιών επί των οδών Βενιζέλου Αρχέρμου – Ροΐδου

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Δημιουργία κτιρίου διαχείρισης κυκλοφορίας (ΚΕ.ΔΙ.ΚΥ.Σ) και ανάπλαση ευρύτερης περιοχής», θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα των οδών :

– Βενιζέλου, από την συμβολή της με την οδό Ροΐδου έως την συμβολή της με την οδό Κανάρη.

– Αρχέρμου, από την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Φιστέλ Ντε Κουλάνς.

– Ροΐδου, από την συμβολή της με την οδό Αφών Ράλλη έως την συμβολή της με την οδό Ροδοκανάκη.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από τo Σάββατο 13/6/2020 στις 14:30μμ έως την Δευτέρα 16/6/2020 στις 20:00μμ και για να περιοριστεί κατά το δυνατόν η όχληση των διερχόμενων οχημάτων, θα γίνεται περιοδικό κλείσιμο των οδών.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αναδόχου, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περιοίκων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων. Είμαστε στη διάθεση σας για πληροφορίες-διευκρινήσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.