Δήμος Χίου: Ειδικό καλάθι στα σούπερ μάρκετ για ευάλωτες ομάδες, Γηροκομείο & Κιβωτό!

Ελάτε να γεμίσουμε το ειδικό καλάθι που υπάρχει σε κάθε σούπερ μάρκετ της Χίου αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα, με προϊόντα τα οποία θα δοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αλλά και στο Γηροκομείο και στα παιδιά της Κιβωτού στο Αίπος! Ο Δήμος Χίου καλεί όποιον μπορεί να συνδράμει αυτήν την προσπάθεια ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην μείνει μόνος και κανείς να μην στερηθεί τα αναγκαία αγαθά για το Πάσχα.

Με γνώμονα  τη θωράκιση της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Χίου συνεχίζει σε όλα τα επίπεδα τον αγώνα ενάντια στη διασπορά της πανδημίας του κορονοϊού, με τον απαιτούμενο σεβασμό και μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας.

Για το σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης σε απόλυτη συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Γιώργο Πατεριμό και τη θετική ανταπόκριση των σούπερ μάρκετ του νησιού μας, έχουν προχωρήσει στην τοποθέτηση καλαθιών συγκέντρωσης αγαθών για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ακολούθως, μέρος από τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στα παιδιά της Κιβωτού στο Αίπος αλλά και στο Γηροκομείο Χίου.

Σε αυτήν την προσπάθεια καλούμε όλους και όλες τούτες τις άγιες μέρες να θυμηθούν το συνάνθρωπο και να τοποθετήσουν στο ειδικό καλαθάκι του σουπερ μάρκετ κάποιο από τα περισσευόμενα για εκείνους αγαθά.

Η δράση αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ έως και τη Μ. Πέμπτη, ενώ τη Μ. Παρασκευή όλα τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στους ανωτέρω ωφελούμενους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.