Δενδροφύτευση από τον Μορφωτικό Σύνδεσμο Βαρβασίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος» & την Μικρασιατική Αθλητική Ένωση

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος» και η Μικρασιατική Αθλητική Ένωση Χίου, θα πραγματοποιήσουν από κοινού δενδροφύτευση την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στην περιοχή Παναγίας Βοήθειας Χίου. Η αφετηρία της κοινής δράσης θα είναι η είσοδος του Λωβοκομείου Χίου στην περιοχή Κοφινά στις 10:30 π.μ.

Η αγαστή συνεργασία, η κοινή καταγωγή και οι ίδιοι στόχοι Φάρου και Μικρασιατικής, εγκαινίασαν από το 2019 μια σειρά κοινών δραστηριοτήτων με την παρούσα δενδροφύτευση, να αποτελεί την πρώτη δράση για το 2020.

Καλούνται τα Μέλη, οι Φίλοι και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να στηρίξουν την περιβαλλοντική αυτή δράση, που γίνεται με τη φροντίδα και τη στήριξη της Διεύθυνσης Δασών Χίου.

Σημείωση : Στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται είναι τα κύπελλα της Μικρασιατικής Αθλητικής Ένωσης Χίου, μετάλλια και ενθύμια που φιλοξενούνται στην ιστορική βιβλιοθήκη του Φάρου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.