Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση…πρέπει να αναζητηθεί λύση για την απέλαση όλων των Πακιστανών από την χώρα μας!

——-‐—————————————————————————-
Το ποτήρι ξεχειλίζει πλέον…πρέπει μετά τα τελευταία γεγονότα που προβάλλονται διεθνώς από όλα τα ΜΜΕ όπως αυτό που συνέβη στο χώρο πάρκινγκ της παραλίας στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί με την επίθεση έξι Πακιστανών σε γυναίκα 25 χρόνων για απόπειρα βιασμού η πολιτεία να λάβει δραστικά μέτρα και να τους ξαποστείλει όλους τους παράνομους από κει που μας κουβαλήθηκαν!
Έχουν διαπραχθεί και καθημερινά διαπράττονται πολλές εγκληματικές ενέργειες και βιασμοί από τους Πακιστανούς.
Δεν ξέρω αν πρέπει πλέον να κρατάμε τα προσχήματα , Μήπως μας πούνε ρατσιστές ή φασίστες και ξενοφοβικούς, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε και πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους όλοι οι Ευρωπαίοι ότι αυτές οι φυλές της μαύρης μαυρίλας που βρίσκονται ακόμη στην παλαιολιθική εποχή δεν είναι δυνατόν να αφομοιωθούν μέσα στην κοινωνία του δυτικού πολιτισμού!
Απροκάλυπτα ομάδα έξι Πακιστανών περικύκλωσαν την γυναίκα πού αναχωρούσαν από την παραλία στο πάρκινγκ που είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητο τους και ο σύζυγος της ήταν απομακρυσμένος την βιντεοσκοπούσαν και της έσκισαν την μπλούζα και προσπαθούσαν να την τρομοκρατήσουν με αλλαλαγμούς και να την τραβούν με απώτερο σκοπό να την βιάσουν.
Η γυναίκα άρχισε τρομαγμένη να φωνάζει και οι δράστες όταν κατάλαβαν ότι φθάνουν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφυγαν τρέχοντας…. αλλά η ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβε τους δύο!
Τώρα το τί θα πράξει η Δικαιοσύνη είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!
Ανατριχίλα προκαλεί όταν αποδείχτηκε ότι οι Πακιστανοί έκαναν ζωντανή μετάδοση της επίθεσης εναντίον της γυναίκας!
Τώρα τί να ήθελαν να δείξουν και να αποδείξουν Μήπως ότι μέσα στην χώρα μας έχουν γίνει αφέντες και κάνουν ότι τους καπνίσει χωρίς να υπολογίζουν ούτε την αστυνομία ούτε το κράτος και την δικαιοσύνη με τους ελαστικούς νόμους που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ λίγο πρίν τις εκλογές;
Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα βιαιότητες, εγκληματίες, βιασμούς, κλοπές, φόνους, όπλα και χατζάρες από όλους αυτούς της μαύρης μαυρίλας πού πλάκωσε και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος μέρα και νύχτα και ως συνήθως πηγαίνουν τρείς ή τέσσερις ή και περισσότεροι μαζί για να προκαλούν την Ελληνική κοινωνία!
Δυστυχώς όπως δείχνουν φωτογραφίες τόσο στο διαδίκτυο αλλά και από τα ΜΜΕ βλέπουμε και τον γείτονα Σουλτάνο παρέα μαζί τους ή στελέχη ακροαριστερόστροφης αντιπολίτευσης να ειναι συμπαραστάτες σε κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας και να επιτίθενται για να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα!
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν όλοι αυτοί των ΜΚΟ και της αλληλεγγύης και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας τους επιβάλουν για να αφομοιωθούν μέσα στην κοινωνία μας!
Έφθασε πλέον η ώρα και η στιγμή που πρέπει να αναζητηθεί η χρυσή τομή καί ο τρόπος που πρέπει όλοι αυτοί να αποχωρήσουν από την Ελλάδα γιατί δεν είναι δυνατόν με κανέναν τρόπο να μείνουν να ζήσουν και να αφομοιωθούν μέσα στην Ελληνική κοινωνία!
Δεν ξέρω αν θα με πούνε για άλλη μια φορά ξενοφοβικό ή Ρατσιστή ή φασίστα όλοι …. η Σάρα η Φάρα και το κακό συναπάντημα αλλά δεν μου καίγεται καρφάκι γιατί πιστεύω ότι τις απόψεις μου τις υιοθετεί η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού!
Εύχομαι να ληφθούν σοβαρά τα γραφόμενα μου και οι αρμόδιοι να ενεργήσουν ανάλογα!
Καλό ξημέρωμα με Υγεία και Χαρά!
Χίος 8 Ιουνίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.