ΔΕΥΑΧ: Κάθε ημέρα και ένα νέο πρόβλημα, αλλά μην ανησυχείτε έχει προγραμματιστεί έγκαιρα η αντιμισθία του Προέδρου.

Είναι πιθανώς πρωτοφανές να έχουν δημιουργηθεί τόσα πολλά προβλήματα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα λόγω της ανικανότητας της διοίκησης της ΔΕΥΑΧ.

Όποιος όμως είναι καλός στις δικαιολογίες, τότε σπανίως είναι καλός σε οτιδήποτε άλλο.

Στη Βολισσό με αλχημείες και ενάντια στη βούληση της τοπικής κοινωνίας επιχείρησε να επιβάλει τη θέση του βιολογικού καθαρισμού σε χώρο που δεν ήθελε κανείς ,με την δικαιολογία ότι είναι προβληματική η άντληση λυμάτων .

Στον Καταρράκτη η «θεωρία» αυτή ανατράπηκε και ως δια μαγείας τα λύματα θα οδηγηθούν με αντλιοστάσιο στο ψηλότερο σημείο του οικισμού και μάλιστα στο «καταλληλότερο», πρόσφατα αγορασμένο οικόπεδο με αμφισβητούμενες διαδικασίες.

Στον Βροντάδο και ενώ επισημάνθηκαν τα ιδιοκτησιακά προβλήματα του χώρου τοποθέτησης για την σχεδιαζόμενη αφαλάτωση, μόλις χθες παραδέχθηκε ότι υπάρχουν και αναζητείται πλέον λύση με αφαλάτωση στο χώρο της μαρίνας.

Στο Λιθί με πρόβλημα υδροδότησης εδώ και πέντε μήνες δεν ασχολήθηκε κανείς ,απεναντίας έγινε  σύσταση στους κατοίκους να κουβαλούν  νερό καλής ποιότητας από τα διπλανά χωριά.

Και μια και η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, όλοι αναρωτιούνται ποια περιοχή έχει σειρά για το επόμενο πρόβλημα;

Το μόνο που έχει προγραμματιστεί με επιμέλεια και έγκαιρα στην ΔΕΥΑΧ, είναι  η αντιμισθία του εκ μετεγγραφής προέδρου της, τώρα που συνταξιοδοτείται από το δημόσιο….

Είναι προφανώς η ανταμοιβή του για την «καλή» δουλειά στη ΔΕΥΑΧ από τη δημοτική αρχή που αποδέχεται τις υπηρεσίες του….

 

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.