• Διακρίσεις για την ομάδα Ωρίων ΑΠΟ Χίου

 

Η ομάδα του ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ έφερε σημαντικές διακρίσεις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Χίου και πήρε 6 από τις 8 προκρίσεις συνολικά που αντιστοιχούσαν στο νησί για το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που θα διεξαχθεί στα τέλη Απριλίου στην Ορεστιάδα βάση προγράμματος της ΕΦΟΕΠΑ.

Αναλυτικά έλαβαν μέρος 11 αγόρια και 10 κορίτσια  , πολλά από τα οποία ήταν πρωτοεμφανιζόμενα, αλλά πολλά υποσχόμενα.

 

Για τα αγόρια έλαβαν μέρος : Κοκκώδης Μιχαήλ Άγγελος, Λουρεντζάκης Αργύριος. Κοντόπουλος Απόστολος, Κοντόπουλος Ιωάννης, Χολέβας Σωτήριος, Κούκης Διονύσιος, Ζαγκότσης Ηλίας, Zolan Lapointe, Μαμουνής Δημήτριος, Κλήμης Παντελής, Κακίτσης Νικόλαος, Από τα αγόρια μας την 2η θέση κατέκτησε ο Κοκκώδης Μ. Άγγελος και την 3η θέση ο Κοντόπουλος Απόστολος παίρνοντας τις 2 από τις 4 προκρίσεις των Παίδων.

Για τα κορίτσια έλαβαν μέρος : Μπουλά Βασιλική, Νούρε Άντζελα, Νούρε Φαμπιόλα, Ζαγκότση Χαρίκλεια, Μπίμπα Μαγκνταλένα, Κούκη Μιχαέλα, Σγούτα Μαρκέλλα Ιωάννα, Κοντοπούλου Μαρκέλλα Ιωάννα, Κοντοπούλου Μυρτώ Γιούλη, Ξυντάρη Βιργινία

Από τα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Μπουλά Βασιλική την 2η η Νούρε Άντζελα και την 3η θέση η Νούρε Φαμπιόλα και Ζαγκότση Χαρίκλεια κατακτώντας και τις 4 προκρίσεις του Πρωταθλήματος.

“Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους που τα στήριξαν. Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια του συλλόγου Ρούλα Λαμπρινίδη και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην τελική φάση του Πανελληνίου τον Απρίλιο στην Ορεστιάδα”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ Χίου.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.