Διανομή μασκών στα δημόσια σχολεία της ΔΕ του δήμου Χίου

 

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 10πμ ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χίου, κος Γεώργιος Πατεριμός και ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής (ΕΣΕΔΕ) του Δήμου Χίου κος Κωνσταντίνος Βίκτωρ Χατζησταμάτης  παρόντος του Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κου Κωνσταντίνου Καρατζά παρέδωσαν στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου 7 κιβώτια των 1200 τεμαχίων και 1 κιβώτιο με 290 τεμάχια, συνολικά 8.690 μεγάλες μάσκες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χίου. Η διανομή του υγειονομικού υλικού στα σχολεία θα πραγματοποιηθεί από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου τις αμέσως επόμενες ημέρες με πίνακα που θα συντάξει.

Οι προαναφερόμενες μάσκες αποτελούν δωρεά υγειονομικού υλικού από την  Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) προς τον Δήμο μας στα πλαίσια πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Ως εκ τούτου με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων ολοκληρώνεται ένα μεγάλο μέρος από μέτρα πρόληψης στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών προς όφελος της κοινωνίας μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.