ΔΙΑΝΟΧ ΑΕ: Τα Εύσημα σε Δασκάλους και Μαθητές

 

 

 

Η ΔΙΑΝΟΧ ΑΕ, στα πλαίσια του προγράμματος «Ανακυκλώνω στο Σχολείο» που δημιούργησε το 2021 με την τοποθέτηση πλαστικών περιεκτών διακριτών ρευμάτων ανακύκλωσης,  για το χαρτί , πλαστικό , αλουμίνιο και γυαλί , συγχαίρει  το σύνολο των σχολικών μονάδων για την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή τους, στην προσπάθεια που αφορά ΟΛΟΥΣ μας, για ένα καθαρότερο Περιβάλλον.

Δάσκαλοι και μαθητές εφάρμοσαν την ανακύκλωση στα σχολεία μας με απόλυτη επιτυχία!

Η συλλεχθείσα ποσότητα από τα σχολικά μας κέντρα ανά υλικό δεματοποιηθήκε προστιθέμενη στην κοινή μας προσπάθεια.

Με την βεβαιότητα ότι το 2022, η πορεία του προγράμματος θα εξελιχθεί και οι ποσότητες ανακυκλώσιμων θα αυξηθούν, η ΔΙΑΝΟΧ επιθυμεί  να ενημερώσει την Σχολική κοινότητα του Νομού Χίου ότι πέραν της ηλεκτρονικής επικοινωνίας μέσω της επίσημης σελίδας της ΔΙΑΝΟΧ ΑΕ (www.dianoxae.gr) και του κεντρικού email dianoxae@gmail.com, λειτουργεί και απευθείας τηλεφωνική γραμμή στο κέντρο εξυπηρέτησης (22713-50831) για την δήλωση πληρότητας των σχολικών κάδων  ή οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.