Διενέργεια ψεκασμών και απολυμάνσεων, ευπρεπισμοί Καρδαμάδα & Μερσυνίδι, χορτοκοπές

 

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τους  ψεκασμούς και τις απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν, από το ειδικό συνεργείο της Υπηρεσίας, ψεκασμοί και απολυμάνσεις στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Φλοίσκου», στο Ιωνικό Κολυμβητήριο , στο Δημαρχείο Χίου καθώς επίσης στις πηγές της Παναγίας Βοήθειας, στον Κοφινά και στο Βαρβάσι .

Τη Τετάρτη και την Πέμπτη 02/06/21 και 03/06/21 αντίστοιχα  διενεργήθηκε ευπρεπισμός και χορτοκοπές του περιβάλλοντος χώρου της παραλίας στο Μερσυνίδι. Παράλληλα συνεργείο με την συνδρομή μηχανήματος κλαδοτεμαχιστή, διενεργεί κλαδέματα και χορτοκοπές από την περιοχή Αγίας Βάσσας Καρδαμάδας έως και την δημοτική οδό Αγίας Ειρήνης Κάμπου.

Για τις ίδιες ημέρες από την Υπηρεσία Συντήρησης Πρασίνου διενεργήθηκαν κλαδέματα, χορτοκοπές και διαμόρφωση χώρου στα παρτέρια της τοπικής κοινότητας Βερβεράτου και Βασιλειώνικου.  Παράλληλα συνεχίζονται από συνεργεία κλαδέματα  στην κεντρική οδό Κόκκαλη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.