Δυσχέρειες στις Υγειονομικές Εξετάσεις Υποψηφίων ΕΠΟΠ της περιφερειακής ενότητας

 

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου με θέμα τις υγειονομικές εξετάσεις υποψήφιων ΕΠΟΠ, «συνεχώς καταφθάνουν στην Ένωσή παράπονα από πολίτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον επικείμενο διαγωνισμό και να καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον θεσμό των ΕΠΟΠ, σχετικά με το θέμα των καρδιολογικών εξετάσεων». Συγκεκριμένα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Σύμφωνα με το Υπόδειγμα 7 του Παραρτήματος Β οι υποψήφιοι θα πρέπει να εξεταστούν σε νοσοκομείο της περιφέρειάς τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Ληξιαρχείο Χίου, που εκδίδει τις βεβαιώσεις μονίμου κατοικίας, οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον τριψήφιο αριθμό. Επίσης, σε επικοινωνία που είχαμε με το καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, μας δήλωσαν ότι με τα νέα δεδομένα, όσον αφορά τα μέτρα που λαμβάνονται προληπτικά για τον COVID19, ο αριθμός των υποψηφίων που δύναται να εξεταστούν δε μπορεί να υπερβαίνει τους τρεις (3) καθημερινώς.

Κατόπιν τούτων και θεωρώντας ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένας υποψήφιος της περιφέρειας Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, από τον ως άνω διαγωνισμό, τουλάχιστον όχι εξ υπαιτιότητάς του, παρακαλούμε για την ανάδειξη του ως άνω προβλήματος προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα είτε να παραταθεί η περίοδος υγειονομικών εξετάσεων είτε να εξετασθούν σε αντίστοιχο τμήμα Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αττικής, όπου άλλωστε θα παρουσιαστούν για να εξεταστούν σε άλλες υγειονομικές ειδικότητες (πχ Νευρολογικό, Δερματολογικό, Ψυχιατρικό, Ορθοπεδικό και Παθολογικό) ώστε να μην αποκλειστούν λόγω εξετάσεων, οι υποψήφιοι» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.