Δώρο 500€ στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από τον Δήμο Οινουσσών

 

 

Ο Δήμος Οινουσσών δείχνει τον δρόμο της έμπρακτης στήριξης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρέτησαν στα σχολεία  του ακριτικού νησιού με την κατάθεση των 500€ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Είναι ένα μικρό δείγμα ανταπόδοσης που επέλεξαν τις Οινούσσες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους αντί κάποια μεγάλη πόλη. Μάλιστα ο Δήμος Οινουσσών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει αυτό το μικρό δώρο στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook:

“Στήριξη του Δήμου Οινουσσών στους εκπαιδευτικούς για 3η συνεχή χρονιά
Την ηθική δέσμευση, το χρέος και την τιμή, που οφείλουμε στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διορίζονται κατ’ έτος ως αναπληρωτές στο νησί μας για να διδάξουν τα παιδιά μας, τήρησε η Δημοτική μας Αρχή και φέτος ευλαβικά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών, οι οποίοι αύριο ολοκληρώνουν την ενιαύσια θητεία τους στις Οινούσσες και ξαναμπαίνουν στην αγωνιώδη αναζήτηση της επόμενης πρόσληψής τους, κατατέθηκε από το Δήμο Οινουσσών επίδομα 500 ευρώ, αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες του λειτουργήματός τους. Αντίστοιχο ποσό είχε κατατεθεί τον Δεκέμβριο 2021 για το α’ εξάμηνο.
Η παροχή αυτή θα συνεχιστεί γιατί είναι το «ευχαριστώ» σ’ αυτούς τους δασκάλους και καθηγητές! Όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν την αγάπη τους και στα παιδιά των τελευταίων θρανίων, στους μαθητές των δυσπρόσιτων και τους έμαθαν να βάζουν στόχους στη ζωή τους και να τους κατακτούν! Εύχομαι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να δηλώσουν και πάλι πρόθυμα την Αιγνούσα μας και θα τους περιμένουμε με χαρά και του χρόνου!” Καταλήγει η ανάρτηση του Δημάρχου Οινουσσών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.