Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Ερχόμεθα προς την Θάλασσαν – 90 χρόνια δράσης του Περιοδικού Ναυτικά Χρονικά» στο Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”

 

 

Παρουσία πλήθους κόσμου, μαθητών από τα ναυτικά Σχολεία ΤΕENS και της “Στέγης της Μαρίας” Καρδαμύλων, φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στελεχών των επιχειρήσεων ‘Τσάκος” και της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας γενικότερα, έγιναν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της Έκθεσης  «Ερχόμεθα προς την Θάλασσαν – 90 χρόνια δράσης του Περιοδικού Ναυτικά Χρονικά» στο Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος” στην Χίο.

Την έκθεση εγκαινίασε  ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, κος Συμεών Παληός (ιδρυτής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Diana Shipping) και  αμέσως μετά  ακολούθησαν επίκαιρες ομιλίες επί ναυτιλιακών θεμάτων και συζήτηση για την Ελληνική Ναυτιλία μέσα στον χρόνο, με τη συμμετοχή πάνελ ομιλητών αλλά και κοινού.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν εκπρόσωποι των Αρχών της Χίου, μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Χίου κος Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Οινουσσών κος Γ. Δανιήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κος Ν. Νύκτας,  ο Λιμενάρχης Χίου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Παντελεήμων Φ. Βατούσης και μια πολυπληθής αντιπροσωπεία από τα “Ναυτικά Χρονικά” , εκδότες και συνεργάτες.

Οικοδεσπότης ο Διευθυντής του Ιδρύματος “Μαρία Τσάκος”  κος Mιχάλης Μπελέγρης.

Ο Καπτά Παναγιώτης Τσάκος δεν είχε φυσική παρουσία αλλά παρακολούθησε την όλη εκδήλωση διαδικτυακά.

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.