ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ κ.  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!

Η Ανακοίνωση της ΛΑ.Σ.:

Την ώρα που σύσσωμη η Χίος παρακολουθούσε με αγωνία το δημοτικό συμβούλιο Χίου και τα  τεκταινόμενα με την απαράδεκτη πρόταση της δημοτικής αρχής για τις Μπαμπακιές  την ίδια ημέρα το πρωί το υπουργείο κατέθετε στο ΚΑΣ την αίτηση αδειοδότησης για το Θόλος, με σχέδια για δομή πάνω από 3000+

Προσπαθούν να εμπαίζουν όλους τους Χιώτες , ακόμα και τους δικούς τους στη δημοτική αρχή ή η «υπεύθυνη»  πολιτική της κυβέρνησης και του υπουργού , είναι όπου κάτσει η μπίλια;;;

Η ντροπή γι αυτή την  κυβέρνηση που ένας χιονιάς είναι αρκετός για να σαρώσει τα πάντα , πόσο  μάλλον το προσφυγικό – μεταναστευτικό , είναι άγνωστη λέξη.

Επιμένουν να φέρουν σε πέρας τη βρώμικη δουλειά, να στήσουν κολαστήρια, να διαχειρίζονται μαζί με την ΕΕ τον πόνο και των νησιωτών και πολύ περισσότερο των εγκλεισμένων.

Επιμένουν την ώρα που τα σύννεφα με τη γείτονα χώρα πυκνώνουν , τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα έχουν βάλει στο μάτι το Αιγαίο, αυτοί να προτιμούν τα τριάντα αργύρια της ΕΕ και στο μοίρασμα της λείας.

Επιμένουν με όλα τα μέσα, με εξαγορές, με ταξίματα, με ρουσφέτια με νέα στημένα γκάλοπ με μονόδρομο την ερώτηση και πάλι να επιλέξει ο ερωτώμενος τοποθεσία!!!!

Είναι επικίνδυνοι για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού μας.

Καταγγέλλουμε για πολλοστή φορά την πολιτική τους  να  μετατρέψουν πάση θυσία τα νησιά  σε φυλακή της ΕΕ, σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των απόκληρων των πολέμων τους.

Δηλώνουμε πως δεν θα τις περάσει.

Καλούμε τα χωριά της, όλους τους Χιώτες να μην αφήσουν να περάσει αυτή η επιζήμια πολιτική εγκλωβισμού ψυχών στα νησιά.

Είμαστε έτοιμοι, αποδείχτηκε στο δημοτικό συμβούλιο, θα αποδειχτεί και τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν .

Έχουν γνώση οι φύλακες.

Όλοι στον αγώνα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.