Εντατικός καθαρισμός στον κεντρικό δρόμο του Φραγκοβουνίου, κλαδέματα και χορτοκοπές  από την Υπηρεσία Πρασίνου


Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την εντατική καθαριότητα των δημοτικών οδών . Ως εκ τούτου την εβδομάδα αυτή συνέδραμε με τη χρήση μηχανήματος οδοκαθαρισμού και συνεργεία στην περιοχή του Φραγκοβουνίου κάνοντας καθαρισμούς από χώματα , πέτρες , χόρτα και διάφορα άλλα φερτά υλικά. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εντατικός καθαρισμός στον κεντρικό δρόμο από το Βαρβάσι έως και τα Θυμιανά.  Ωστόσο βελτιώνεται η εικόνα της Πόλης μας, με την τοποθέτηση καινούριων πλαισίων στους κάδους απορριμμάτων.

Για τις ημέρες αυτές από την Υπηρεσία Πρασίνου πραγματοποιήθηκαν κλαδέματα στον χώρο στάθμευσης της οδού Ράμνης, στην Φάρκαινα, στην οδό Βενιζέλου και στις Τ.Κ Νεοχωρίου και Μεστών . Επίσης κλαδεύτηκαν οι πικροδάφνες στην περιοχή του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Λευκωνιά καθώς και στην τάφρο περιμετρικά του Κάστρου της Χίου.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

Παναγιώτης Αναγνώστου

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.