Ενώ οι ηγέτες του G7 το Σαββατοκύριακο στην Κορνουάλη θα αποφασίζουν για την τύχη του πλανήτη,τα κόμματα της ακροαριστερόστροφης αντιπολίτευσης ασχολούνται με τρίχες….

Για άλλη μια φορά και ενώ οι ηγέτες του G7 το Σαββατοκύριακο στην Κορνουάλη θα αποφασίζουν για την τύχη του πλανήτη Γη ,είδαμε σήμερα 10 Ιουνίου σε πανελλαδική κλίμακα την συμπεριφορά της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κατευθυνόμενους κομματικούς συνδικαλιστές να διαφεντεύουν όλες τις οργανώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΕΣΕΕ και όλα τα συμπαρομαρτούντα εξαφτέρυγα που όπως αποδείχτηκε τελικά παρέσυρε και την ΕΣΥΕΑ και πολλούς της οικογένειας των δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να κατεβάσουν ρολά σχεδόν όλα τα ΜΜΕ πλην ελαχίστων τολμηρών δημοσιογράφων που με σθεναρή αντίσταση παρά τους εκβιασμούς ότι δεν θα έχουν γιατρούς και ιατροφαρμακευτική κάλυψη , δεν υπέκυψαν στην φίμωση της Ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του λόγου , της σκέψης και της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών και δεν έγιναν το νεκροταφείο της λογοκρισίας που θέλησαν οι ηγεσίες όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης επειδή δεν είχαν πειστικές ενδείξεις και αποδείξεις για το 8ωρο και την υποτιθέμενη κατάργηση του!
Δεν ήθελαν ο Ελληνικός λαός να δει ζωντανά την ξεφτίλα των Συνδικαλιστών και των κομμάτων που οργανώνουν και κατευθύνουν τις πορείες διαμαρτυρίας και τις προκλήσεις για αναταραχή και αναμπουμπούλα κυρίως για κομματικά οφέλη επειδή έχουν καταποντιστεί δημοσκοπικά!
Υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες με την συμμετοχή των αρχηγών των κομμάτων!
Δυστυχώς έχουν παραμείνει στο μεσαίωνα των εργασιακών αγκυλώσεων ( κολεκτίβες) και αγνοούν την σημερινή πραγματικότητα των εργασιακών σχέσεων της ελεύθερης οικονομίας με την εργασία από το σπίτι και το ελαστικό ωράριο εργασίας με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων υπαλλήλων και εργατών γενικότερα όπως εμφανίζονται οι ακροαριστερόστροφοι να είναι οι εργατοπατέρες του συνδικαλισμού!
Και η μεγάλη απορία είναι αφού η ΑΔΕΔΥ δεν έχει καμία σχέση με τα κεκτημένα δημοσιοϋπαλληλικά δικαιώματα 8ωρου και πενθήμερης εργασίας γιατί κόφτεται και υποκινεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να κατέβουν σε απεργία ;
Όλα είναι κατευθυνόμενα από τους αρχηγούς όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έχουν χάσει τον μπούσουλα από την διεθνή επιτυχία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας!
Επιτέλους ξυπνήστε από τον λήθαργο τής ξάπλας και της ανευθυνότητας και φροντίστε να προσαρμοστείτε με την εξέλιξη της τεχνολογίας και ειδικότερα της μετατροπής σε ηλεκτρονική εγκατάσταση της δημοσιοϋπαλληλικής εργασίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών!
Το νέο νομοσχέδιο καλύπτει και φροντίζει μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας εργασίας να σταματήσει η ανασφάλιστη εργασία !
Τέλος πλέον η ταλαιπωρία του Ελληνικού λαού από ορισμένους κηφήνες του δημοσιοϋπαλληλικού κατεστημένου που έχουν θρονιαστεί στην πολυθρονάρα τους!
Οι καυγάδες βέβαια που έγιναν στις πορείες και τις συγκεντρώσεις μεταξύ των κομματικών εξαφτέρυγων σχεδόν σε όλη την Ελλάδα για το ποιος θα προβληθεί και θα έχει το πάνω χέρι ευτυχώς φάνηκαν στο διαδίκτυο από τους ερασιτέχνες της επικοινωνίας και ο Ελληνικός λαός έβγαλε τα συμπεράσματα του!
Καλό ξημέρωμα και καλά μυαλά!
Χίος 11 Ιουνίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.