Επίσκεψη Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στο Δήμαρχο Χίου

Το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκε την Παρασκευή (24/9) η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από το Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό, τη Διοικήτρια του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου κ. Έλενα Κανταράκη και το Δ/ντη του Γραφείου στη Χίο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη, κ. Φιλόδωρο Βιτέλλα. Στο πλαίσιο της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία να γίνει αναφορά σε όλα τα θέματα που αφορούν τον τομέα υγείας και περίθαλψης του νησιού μας. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους υγειονομικούς γενικότερα αλλά και τη Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό του νοσοκομείου μας ειδικότερα, καθώς όλοι τους δίνουν καθημερινά τεράστιους αγώνες υπέρ της ανθρώπινης ζωής, αγώνες που ασφαλώς έχουν επιταθεί τα μέγιστα εξαιτίας της πανδημίας. Σε αυτό το πλαίσιο η Υπουργός συνεχάρη το Δήμαρχο για τις προσπάθειες που καταβάλλονται και από το Δήμο αλλά και για τη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Νοσοκομείου η οποία αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Τέλος, σε ανάμνηση της επίσκεψης στο Δημαρχείο και το νησί μας, ο Δήμαρχος απένειμε στην Υπουργό το επετειακό μετάλλιο του Δήμου μας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.