Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας στη Σάμο

Το νησί της Σάμου επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας κ. Παντελής Βρούλής. Ο κ. Βρουλής πραγματοποίησε ενημερωτικές συναντήσεις με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Πανουράκη καθώς και με υπόλοιπους φορείς του νησιού.

Ο κ. Βρουλής επισκέφτηκε το νοσοκομείο Σάμου και ενημερώθηκε από την διοικήτρια του νοσοκομείου για τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν την νοσοκομειακή μονάδα του νησιού. Επιπλέον πραγματοποίησε επίσκεψη στο hotspot της πόλης Σάμου. Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ψυχικής υγείας στις 10/10/2019 ο κ. Βρουλής συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Πανουράκη και τον Αντιδήμαρχο Σάμου κ. Διονυσίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Σάμου ΄΄ΦΑΡΟΣ΄΄ και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πρόληψη των αυτοκτονιών είναι θέμα που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το 2019. Είναι γεγονός ότι οι αυτοκτονίες είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας. Ένας στους πέντε νέους σκέπτονται να κάνουν κακό στον εαυτό τους.  Εκτός από την κατάθλιψη, την βία, την κακοποίηση και τον αλκοολισμό, συχνά έχουμε και αυτοκτονίες σε κρίση πανικού.  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ. Επειδή πολλοί είναι οι άνθρωποι και ειδικά οι νέοι μας, που καταλήγουν, λόγω και της οικονομικής κατάστασης που βιώνει η πατρίδα μας».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.