Επίσκεψη Δημάρχου σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του νησιού και στο ΚΗΦΗ του Δήμου Χίου

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Μανώλης Βουρνούς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ, κ. Κλέαρχο Χρύση, επισκέφτηκαν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς «Γλυκό μου Μανταρίνι» και «Νερομπογιές και Νότες» καθώς και το ΚΗΦΗ του Δήμου Χίου.

Κατά την επίσκεψή τους συναντήθηκαν με τη διοίκηση και το προσωπικό των δομών καθώς και με τους ωφελούμενους.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών του νέου σταθμού. Λίγες ημέρες πριν, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου και των στελεχών της Επιχείρησης, κ.κ.Κουγιούλη και Σιδεράτου  με την ΕΕΤΑΑ-Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. στην Αθήνα,  με θέμα τη μεταστέγαση του νέου σταθμού και ζητήματα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

«Σύντομα θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες μεταστέγασης του σταθμού “Νερομπογιές και Νότες’’, λόγω δε της μεγαλύτερης έκτασής του, θα αυξηθεί και η δυναμική του, με αποτέλεσμα να εξυπηρετεί περισσότερους γονείς. Επίσης θα προβλέψουμε και ειδικές τιμές τροφείων για ωφελούμενα βρέφη και παιδιά δημοσίων υπαλλήλων και ευπαθών ομάδων μέσω κοινωνικό-οικονομικών κριτηρίων», δήλωσε ο Πρόεδρος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.