Επίσκεψη στον Δήμαρχο Χίου κο Στ. Κάρματζη έκανε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΠΣ Χίου

Το Δήμαρχο Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, επισκέφτηκε  το πρωί της Τρίτης 20 Ιουλίου ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου κ. Κώστας Νικολαΐδης, ο οποίος επανεξελέγη στις πρόσφατες
αρχαιρεσίες συνοδευόμενος από το Γραμματέα του φορέα κ. Στρατή Φεργαδιώτη. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την επανεκλογή τους και ακολούθησε συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού μας. Όπως δεσμεύθηκε θα προχωρήσουν τα έργα για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών μας υποδομών, ενώ αδιάλειπτες είναι και οι προσπάθειες για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του αθλητικού πνεύματος στο νησί μας. Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΠΣ ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή για τις αξιόλογες προσπάθειες που καταβάλλει υπέρ του χιακού αθλητισμού. Τέλος, επιβεβαιώθηκε και επισφραγίστηκε ακόμα μία φορά η άριστη επικοινωνία, η αποτελεσματική συνεργασία και η συμπόρευση για τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο ειδικότερα και τον αθλητισμό γενικότερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.