Επίσκεψη στο εργοτάξιο του Γενικού Νοσοκομείου Χίου

 

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Χίου κ. Παντελής Βρουλής, o Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς και ο Αντιπεριφερειάρχης  Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας κ. Λεωνίδας Αθηνάδης.

Παρουσία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Χίου, κ. Ελένης Κανταράκη και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χίου, ο ανάδοχος τους ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών του έργου: «Αναβάθμιση και Διαρρύθμιση των κτηρίων 3 & 4 του Γενικού Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο”».

Μετά την συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής δήλωσε: «Διαπιστώσαμε ότι η πρόοδος των κτηριακών εργασιών είναι ικανοποιητική. Ο 1ος όροφος (Παθολογική Κλινική) θα παραδοθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ενώ το ισόγειο (Ψυχιατρική Κλινική) τον Ιούνιο. Η ταχύτητα παράδοσης της προμήθειας εξοπλισμού θα καθορίσει τη λειτουργία τους».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.