Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στο Δήμαρχο Χίου

 

Το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφτηκε χθες το απόγευμα (26/4) ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης. Παρόντες στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Χίου ήταν ο Ταξίαρχος 96ΑΔΤΕ κ. Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αντώνιος Ζερβάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε αναλύθηκαν θέματα που αφορούν το ακριτικό μας νησί με έμφαση στην εξαιρετική συνεργασία του Δήμου με τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας που αποτελούν ακοίμητους υπερασπιστές της Πατρίδας. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Αρχηγό ΓΕΣ ότι ο Δήμος μας θα είναι πάντα κοντά στον Στρατό με κάθε δύναμη και μέσο, καθότι οι ένοπλες δυνάμεις αξίζουν στον υπέρτατο βαθμό την ευγνωμοσύνη όλων των Ελλήνων και ιδιαίτερα των ακριτών, όπως εμείς.

Ο Αρχηγός από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δήμο μας για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα αλλά και για εκείνα που θα πράξει στο μέλλον.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.