Επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στο γραφείο παράδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων της Πέτρου Ράλλη

Το τμήμα διαβατηρίων της διεύθυνσης Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη 25, θα επισκεφθεί ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 08:30 π.μ.. Ο κ. Μηταράκης θα παρακολουθήσει τη νέα διαδικασία έκδοσης των ταξιδιωτικών εγγράφων στους δικαιούχους διεθνούς προστασίας και θα ενημερωθεί από τους υπεύθυνους της υπηρεσίας για την επιχειρησιακή εικόνα της απλούστευσης της έκδοσης των ταξιδιωτικών εγγράφων, η οποία εξορθολογίστηκε μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ (Β΄ 2036) στις 30 Μαΐου 2020.

Επισημαίνεται ότι η σχετική ΚΥΑ για την έκδοση των ταξιδιωτικών εγγράφων, προβλέπει την λειτουργία τμημάτων παράδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων σε συνεργασία με τα Περιφερειακά Γραφεία Ασύλου (Π.Γ.Α.) και την κεντρική υπηρεσία του Ασύλου, με αποτέλεσμα ο νέος τρόπος έκδοσης των διαβατηρίων να είναι πολύ πιο εύκολος, σύντομος και απλός για τους δικαιούχους διεθνούς προστασίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.