Επετειακό μετάλλιο του Δήμου προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς της για την ανάπτυξη και ανάδειξη του νησιού μας

 

Το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκε χθές (6/9) η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου κ. Όλγα Βάσση. Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν η πρόοδος των εργασιών στο Φρούριο, ένα σπουδαίο έργο ευθύνης της Εφορείας Αρχαιοτήτων που προχωρά γρήγορα, αναδεικνύοντας την ομορφιά του Κάστρου της Χίου και εξωραΐζοντας σημαντικά το κέντρο του νησιού και την πόλη μας. Επίσης, συζητήθηκε και η πορεία των υπολοίπων έργων τα οποία υλοποιούνται από Δήμο με τη συνεργασία και της Εφορείας Αρχαιοτήτων. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κ. Βάσση αλλά και τους συνεργάτες της για τις αξιόλογες προσπάθειές τους, το έργο τους υπέρ του τόπου και της παράδοσης αλλά και για την άριστη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου. Τέλος, της απένειμε το επετειακό μετάλλιο του Δήμου ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς της ίδιας αλλά και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου για την ανάπτυξη και ανάδειξη του νησιού μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.