Επιπλέον 78.560 ευρώ στον Δήμο Χίου για την κάλυψη του αυξημένου ενεργειακού κόστους ως έκτακτη χρηματοδότηση  από το Υπουργείο Εσωτερικών

 

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου  με ένα μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξή του με τίτλο: «Επείγοντα θέματα σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία αφορούν τον Δήμο».

Για το θέμα της θέρμανσης των σχολείων, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Γ. Μπελέγρης δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα αφού υπάρχουν τα κονδύλια για την κάλυψη αυτών των αναγκών φθάνει έγκαιρα να ενεργήσουν οι διευθυντές των σχολείων και να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες προς τον Δήμο Χίου.

Όσο αφορά την κάλυψη του αυξημένου ενεργειακού κόστους για την φετινή σχολική χρονιά δόθηκαν επιπλέον 78.560 ευρώ  ως έκτακτη χρηματοδότηση  από το Υπουργείο Εσωτερικών ενώ να σημειωθεί ότι ο Δήμος  λαμβάνει από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και με το ποσό των 290.790 ευρώ για έργα και λοιπές ανάγκες στην εκπαίδευση.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.