Επισκεψη στον Δήμαρχο για τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Χορού

Τον  Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκαν τέσσερα κορίτσια από τη Χίο, μέλη της Εθνικής Ομάδας Χορού, που εκπροσώπησαν το νησί μας και την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Latin Style, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου (1-3/12/2022) στην Αθήνα. Μαζί τους και η προπονήτριά τους κ. Μαργαρίτα Καμαράτου.

Ειδικότερα, η Μαρία Κόφινα, 9 ετών (1η συμμετοχή στην Εθνική), η Μαριάνθη Γαρρή, 10 ετών ( 1η συμμετοχή στην Εθνική), η Ασπασία Κοκολακη 14 ετών ( 2η συμμετοχή στην Εθνική) και η Μιχαέλα Γιαγιά 17 ετών ( 3η συμμετοχή στην Εθνική) δέχθηκαν πρόσκληση για συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα, έχοντας κερδίσει ήδη τους Πανελλήνιους Τίτλους σε Latin Style categories των ηλικιακών κατανομών τους. Σε αυτό το πλαίσιο η Μαρία Κόφινα και η Μαριάνθη Γαρρή κατέκτησαν την Δεύτερη θέση και είναι Αργυρές Πρωταθλήτριες Κόσμου στην κατηγορία Duo Paso Doble children, φθάνοντας επίσης στην 15η και 19η θέση αντίστοιχα στην παγκόσμια λίστα κατάταξης. Η Ασπασία Κοκολάκη έφτασε 51η θέση ανάμεσα σε 136 αθλήτριες και η  Μιχαέλα Γιαγιά στην 47η θέση ανάμεσα σε 122 αθλήτριες από 16 χώρες στο σύνολό τους. Προπονήτρια τους η Μαργαρίτα Καμάρατου που φέτος διετέλεσε αρχηγός Εθνικής Ομάδας το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους αλλά και για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει για να φτάσουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο και να εκπροσωπήσουν τη Χίο και την Ελλάδα παγκοσμίως. Θερμά συγχαρητήρια ωστόσο απηύθυνε και στην προπονήτρια τους κ. Καμαράτου και τις οικογένειες των αθλητριών που συνέβαλαν αποφασιστικά σε αυτήν την επιτυχία, στηρίζοντας τα βήματα των παιδιών τους. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή και δημιουργική συνέχεια με πολλές ακόμα διακρίσεις και επιτυχίες.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.