Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Χίου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τις αποζημιώσεις των μαστιχοπαραγωγών

Επιστολή απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις αποζημιώσεις των μαστιχοπαραγωγών εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε τη Χίο τη νύχτα της Τρίτης 28 Αυγούστου και μέσω αυτής ζητά την έγκαιρη καταγραφή των ζημιών και την απαραίτητη επίσπευση των διαδικασιών για τον υπολογισμό και την καταβολή αποζημιώσεων. Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Παρακαλώ δεχθείτε τα συγχαρητήρια μου για την ανάληψη των καθηκόντων σας και τις εγκάρδιες ευχές μου για καλή επιτυχία στο έργο σας.

Επικοινωνώ μαζί σας για το θέμα της καταστροφής που υπέστησαν οι Χιώτες μαστιχοπαραγωγοί εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε τη Χίο τη νύχτα της Τρίτης 28 Αυγούστου.  Τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα έπληξαν τους παραγωγούς  σε μια κρίσιμη στιγμή της συγκομιδής του μοναδικού προϊόντος της μαστίχας και αναμένεται να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην φετινή παραγωγή.

Είμαι βέβαιος ότι κατανοείτε τη σημασία της έγκαιρης καταγραφής των ζημιών και της απαραίτητης επίσπευσης των διαδικασιών για τον υπολογισμό και την καταβολή αποζημιώσεων.

Παρακαλώ θερμά για το ενδιαφέρον και την προσοχή σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.