Επιστολή Εργατικού Κέντρου Χίου για την επαναλειτουργία καταστήματος ΕΤΕ Φάρκαινας

 

Με την παρούσα επιστολή ζητάμε την στήριξη και την αρωγή σας στον αγώνα που διεξάγουμε σαν Εργατικό Κέντρο Χίου σχετικά με την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα της στην περιοχή της Φάρκαινας καθώς επίσης και στην μη παύση λειτουργίας άλλου υποκαταστήματος οποιασδήποτε τράπεζας στο νησί μας.

  • Τέτοιου είδους αποφάσεις έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων του νησιού μας και ειδικά αυτών που έρχονται από τα χωριά και την περιφέρεια.
  • Αυξάνουν την ανεργία στο νησί μας σε μια περίοδο που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι δυστυχώς πρωταθλήτρια σε ποσοστό ανεργίας που ξεπερνά το 10%.
  • Εν μέσω πανδημίας δημιουργούν τεράστιες ουρές, αγανάκτηση, ταλαιπωρία, κακή εξυπηρέτηση, έκθεση σε έντονα καιρικά φαινόμενα, μη πρόσβαση ΑΜΕΑ κτλ.

Ζητάμε την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην περιοχή της Φάρκαινας και σας καλούμε να σταθείτε κοντά μας στον αγώνα αυτό όπως επίσης να λάβετε σχετικές πρωτοβουλίες που θα εξαλείψουν αυτή τη λαίλαπα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.