Επιστολή Μαρινάκη σε Πλακιωτάκη για την εξαίρεση των Μεστών από το δρομολόγιο του Λαυρίου

Επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, απέστειλε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης με την οποία ζητά να εξαιρεθεί ο λιμένας των Μεστών από το δρομολόγιο Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος, στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επόμενη δρομολογιακή περίοδο.

Ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει ότι η εμβόλιμη ένταξη των Μεστών στο δρομολόγιο του πλοίου που συνδέει τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο με το Λαύριο προκαλεί μεγάλη χρονική επιβάρυνση για τους επιβάτες και έχει αποτελέσει αιτία διαμαρτυρίας από κατοίκους και επισκέπτες των νησιών. Όπως σημειώνει, είναι δε αυτονόητο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται άλλη ακτοπλοϊκή σύνδεση με την κεντρική Ελλάδα, η οποία να έχει χρόνους επιτρεπτούς για τους ταξιδιώτες, ότι τα δρομολόγια δεν θα έπρεπε να επιβαρύνονται με την προσθήκη άλλων, ενδιάμεσων λιμένων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.