Επιστολή προς τον Γεώργιο Μπελέγρη, Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Χίου

Κύριε Μπελέγρη, εδώ και ένα μήνα είπα στους υπαλλήλους αποκομιδής απορριμάτων που έρχονται στον Βροντάδο να αντικατασταθεί ο πράσινος κάδος που βλέπετε στην φωτογραφία, γιατί στον πάτο του υπάρχει άνοιγμα και μέρος των απορριμμάτων καταλήγει στο κτήμα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, δεξιά απ’ τους κάδους.

Οι κάδοι αυτοί είναι λίγο πάνω από την διασταύρωση της Αγίας Μαρίνας στο Βροντάδο.

Πρέπει να αντικατασταθεί ο τρύπιος κάδος και να τοποθετηθεί και μεταλλική μπάρα, για να μην πέφτουν οι κάδοι μέσα στο κτήμα το οποίο έχει αρκετά απορρίμματα.

Μετά λύπης μου, μετά από ένα (1) μήνα, διαπιστώνω ότι δεν έχει επιληφθεί κανείς για να δώσει λύση στο πρόβλημα που σας αναφέρω.

Σήμερα δε, στον ίδιο δρόμο 300 μέτρα Β. από το προαναφερθέν σημείο προς τον Άγιο Μακάριο (οδός Αγίου Μακαρίου 48), διαπίστωσα ότι από τις αλλεπάλληλες ανατροπές των κάδων το κτήμα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από τους κάδους (δεξιά πλευρά του δρόμου) έχει “μεταμορφωθεί” σε σκουπιδότοπο.

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες που σας επισυνάπτω.

Σας παρακαλώ να επιληφθείτε των παραπάνω προβλημάτων που σας αναφέρω ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την καθαριότητα του Δήμου στον οποίο έχετε την τιμή και την υποχρέωση να υπηρετείτε.

Και στις δύο περιπτώσεις είναι απαραίτητα να γίνουν: 1ον) Τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας, λόγω υψομετρικής διαφοράς με τα παρακείμενα κτήματα που γεμίζουν απορρίμματα όταν οι κάδοι σας ανατρέπονται από ισχυρούς ανέμους και 2ον) Περισυλλογή των απορριμμάτων και στα δύο κτήματα για ευνόητους λόγους.

Σας ευχαριστώ, και ευελπιστώ στην άμεση ανταπόκρισή σας.

Χρήστος Καραπατσακίδης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.