Επιτυχία του Δ. ΙΕΚ Χίου στο Παράλληλο Μηχανογραφικό

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Χίου  Ευελίνα Αθανασοπούλου με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι λαμβάνοντας υπ ΄ όψιν τα Στατιστικά Στοιχεία που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων  σχετικά με τις προτιμήσεις των Δ.ΙΕΚ μέσω παράλληλου μηχανογραφικού, το Δ.ΙΕΚ Χίου δεδομένου του πληθυσμού του νησιού μας, παρουσίασε ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό προτιμήσεων πανελλαδικά συμμετέχοντας με πέντε ειδικότητες και συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό προτιμήσεων από τα Δ.ΙΕΚ όλου του Βορείου Αιγαίου (587 συνολικές προτιμήσεις για όλες της ειδικότητες).

Επιπροσθέτως, αξιοσημείωτο είναι ότι η ειδικότητα «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας» που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Δ.ΙΕΚ Χίου παρουσιάζει τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής 17.300 μόρια από όλες τις ειδικότητες του Βορείου  Αιγαίου.

Eπίσης είναι η πρώτη ειδικότητα σε προτιμήσεις υποψηφίων στο Βόρειο Αιγαίο  (179 προτιμήσεις) έχοντας ταυτόχρονα τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων δήλωσης πρώτης προτίμησης.

Τα γεγονότα αυτά μας χαροποιούν ιδιαιτέρως διότι δηλώνουν μία αναγνώριση της χιακής κοινωνίας αλλά και πανελλαδική της συνεχούς προσπάθειας του Δ.ΙΕΚ Χίου τόσο για την αναβάθμιση της παρεχόμενης ποιότητας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση όσο και για την αποτελεσματικότητα της επαγγελματικής αποκατάστασης  των αποφοίτων μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.