Επιτυχημένη η παρουσία του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού στη διεθνή έκθεση της Σμύρνης

 

Ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού συμμετείχε ενεργά για άλλη μία χρονιά στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης που πραγματοποιήθηκε 08-10 Δεκεμβρίου 2022.
Πέραν της συμμετοχής τους με αυτοτελές περίπτερο πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με ταξιδιωτικά γραφεία από την γείτονα χώρα καθώς και από άλλες εν δυνάμει ενδιαφερόμενες χώρες με σκοπό την διεύρυνση των δυνατοτήτων του προορισμού να συνεργαστεί και με άλλες αγορές αξιοποιώντας ως πύλη
εισόδου τις υποδομές στα παράλια της Μικράς Ασίας.
Επιβεβαιώθηκε στο έπακρο η σημαντική στήριξη του προορισμού μας από επαγγελματίες του τουρισμού καθώς και από μεμονωμένους επισκέπτες από τη γείτονα χώρα εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και την εγκάρδια φιλοξενία, γεγονός που αντανακλάτε και στον μεγάλο ποσοστό των επαναλαμβανομένων επισκεπτών που καταγράφονται στο νησί μας.
Παράλληλα, το βράδυ της Παρασκευής 09/12 πραγματοποιήθηκε ξεχωριστή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης παρουσιάζοντας εκτενέστερα τον προορισμό «Χίος» καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης, με την συμμετοχή των επαγγελματιών του χώρου, δημοσιογράφων, καθώς και πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων της Σμύρνης. Παράλληλα τα μέλη του ιδιωτικού φορέα τουρισμού ευχαριστούν  για τη στήριξη και συμβολή τους  τον Δήμο Χίου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου , το Επιμελητήριο Χίου την Ένωση Ξενοδόχων, τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων καθώς επίσης τον Δήμο Οινουσσών και το Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών .

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.