Επιχορηγήσεις στα Αθλητικά Ερασιτεχνικά Σωματεία ομαδικών Ολυμπιακών Αθλημάτων εθνικών κατηγοριών από την Περιφέρεια Β.Αιγαίου

Πρόσκληση προς τα Αθλητικά Ερασιτεχνικά Σωματεία ομαδικών Ολυμπιακών Αθλημάτων εθνικών κατηγοριών απευθύνει η Περιφέρεια Β. Αιγαίου ώστε να μπορέσουν να επιχορηγηθούν .

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

“Η Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, λαμβάνοντας υπόψιν το άρθρο 66 του Ν.4735/2020 σύμφωνα με τον οποίο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δύναται να επιχορηγήσει Αθλητικά Ερασιτεχνικά Σωματεία ομαδικών Ολυμπιακών αθλημάτων Εθνικών κατηγοριών, για την προαγωγή του αθλήματος, καθώς και την κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων έως 30/06/2021. προσκαλεί: Τα Αθλητικά Σωματεία που εντάσσονται στις παραπάνω εθνικές κατηγορίες να καταθέσουν την αίτηση για επιχορήγηση μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά έγγραφα ως τις 25/06/2021
Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση είναι τα εξής:
1. Καταστατικό θεωρημένο και τυχόν τροποποιήσεις
2. Αποδεικτικό φωτοαντίγραφο του σωματείου, του αποτελέσματος ελέγχου από την ειδική πλατφόρμα εγγραφής αθλητικών σωματείων στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. (Ειδική Αθλητική Αναγνώριση)
3. Πρακτικό εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου και απόφασης Δ.Σ. περί συγκρότησης σε σώμα.
4. Απολογισμός 2020 και Προϋπολογισμός 2021
5. Βεβαίωση οικείας ομοσπονδίας αγωνιστικής δράσης του σωματείου για το αγωνιστικό έτος 2020-2021, συμμετοχής σε εθνικά πρωταθλήματα Ολυμπιακών αθλημάτων.
6. Πρακτικό απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, το οποίο θα αποτελείται από: α) οικονομικό προϋπολογισμό εξόδων για την προαγωγή το αθλήματος, β) πλήθος Αγωνιστικών τμημάτων 2020-2021 σε Εθνικά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών (ανδρών, γυναικών, νέων ανδρών, νεανίδων κ.τ.λ.) στα οποία συμμετέχει το Σωματείο, γ) τον αριθμό αθλητών και προσωπικού του Σωματείου για το αγωνιστικό έτος 2020-2021.
7. Υπεύθυνη δήλωση με την «αναλυτική περιγραφή της δράσης και δαπανών της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».

8. Υπεύθυνη δήλωση Νόμιμου εκπροσώπου του Σωματείου.
9. Tα αθλητικά σωματεία που θα επιχορηγηθούν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής απαραίτητα δικαιολογητικά: Φορολογική ενημερότητα του Σωματείου για ποσό επιχορήγησης 1.500,00 € και άνω και επιπλέον ασφαλιστική ενημερότητα για επιχορήγηση 3.000,00 € και άνω.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.