Εργασίες στο 2ο Γυμνάσιο Λύκειο Χίου

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Λιβάνειου 2ου Γυμνασίου Λυκείου Χίου», θα συνεχίσει την εκτέλεση των εργασιών θερμοπρόσοψης στην ανατολική όψη των κτηρίων των σχολείων τού 2ου Γυμνασίου Λυκείου Χίου.

 

Για την ομαλή διεξαγωγή των, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ των οχημάτων και ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ αυτών σε τμήμα οδού των σχολείων, ήτοι:

 

1) Οδός Ανδρέα Μεσσολογγίτη από την οδό Αρίστωνος έως την οδό Παστρικάκη

 

Οι εργασίες θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 14/06/2021  έως την Κυριακή 20/06/2021. 

 

Κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των πανελληνίων εξετάσεων ΔΕΝ θα εκτελεστούν εργασίες.

 

Όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση, παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να είναι πολύ προσεκτικοί και να κινούνται σύμφωνα με τη σχετική σήμανση.

 

Τα επιβατικά οχήματα και μηχανάκια, που σταθμεύουν επί της οδού Ανδρέα Μεσσολογγίτη από τη συμβολή της με την οδό Αρίστωνος έως τη συμβολή της με την οδό Παστρικάκη θα πρέπει να απομακρυνθούν και να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.

 

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.