Ευχαριστήριο για την πρώτη δράση για τα αδέσποτα ζώα

Ο Δήμος Οινουσσών συγχαίρει θερμά όλους όσοι συνέδραμαν και έφεραν σε πέρας με επιτυχία την πρώτη εθελοντική δράση στείρωσης αδέσποτων ζώων στις Οινούσσες. Η δράση διεξήχθη από την Παρασκευή 13 μέχρι και τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και στειρώθηκαν συνολικά 64 αδέσποτες γάτες σε όλο τον οικισμό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνδρομητές και συντελεστές της προσπάθειας αυτής, της οποίας τον σχεδιασμό και συντονισμό είχε αναλάβει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Λεοντής. Συγκεκριμένα:

-Την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, τον Πρόεδρο κον Μιλτιάδη Μπάστα και τα μέλη της Οργάνωσης κυρίες Γεωργία Οικονόμου, Έλενα Κλεισσά και Ανθία Βράκα.

– Τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου και τον κ. Γιάννη Περδικάρη για την πολύτιμη συμμετοχή και ακούραστη συνδρομή του.

– Την Blue Star Ferries για την προσφορά της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των κτηνιάτρων

– Τα εστιατόρια «Παλιό Τελωνείο», «Πατερόνησο» της Ελένης και Ναυτικό Όμιλο Οινουσσών-Κατερίνα Καββάδα για την προσφορά των γευμάτων των κτηνιάτρων.

– Τον Σύλλογο «Φίλοι Οινουσσών» για την σημαντική στήριξή του.

– Τους εθελοντές συμπολίτες μας Κούλα Λεμού, Σπύρο Κατσούνη και Στέφανο Κακοχρήστο.

– Τους χορηγούς της αγοράς των κλουβιών και των λοιπών υλικών και φαρμάκων της δράσης:

Επαμεινώνδα Ντέμο, Μαρία Κωνσταντινίδη, Ευαγγελία Σαμωνά, Γιάννη Γ. Λυγνό, Κώστα Ανταράκη, Ελένη Λεοντή, Στέλλα Μορφούλη, Τασούλα Κομνηνάρη και Κατερίνα Καββάδα.

Η δράση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα για να συνεχιστεί η προστασία των αδέσποτων ζώων και να βελτιωθεί η εικόνα του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών

Γεώργιος Στ. Δανιήλ

Οινούσσες 19.02.2020

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.