Ευχαριστήριο στο 3 ΓΕΛ Χίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου απευθύνει θερμές ευχαριστίες στη Διεύθυνση, το Σύλλογο Διδασκόντων, τους μαθητές και τους γονείς του 3ου ΓΕΛ Χίου για την σημαντική και συγκινητική συνεισφορά τους στην κοινωνική δράση του Εργατικού Κέντρου για συλλογή και διανομή Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών και δώρων στους συμπολίτες μας. Τα παιδιά με την καθοδήγηση και υποστήριξη καθηγητών και γονέων, συγκέντρωσαν καινούργια δώρα,  επιμελήθηκαν το περιτύλιγμά τους φτιάχνοντας για καθένα από αυτά μια ευχετήρια Χριστουγεννιάτικη κάρτα και σήμερα το μεσημέρι τα έφεραν στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Χίου.

Μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώθουμε για αυτά τα παιδιά που απλόχερα μοιράζουν ελπίδα και χαμόγελα στην κοινωνία μας και εμείς οφείλουμε να τους παραδώσουμε ένα κόσμο όμορφο για να χτίσουν τα όνειρά τους.

Τα δώρα τοποθετήθηκαν κάτω από το δέντρο του Εργατικού Κέντρου Χίου για να αποδοθούν σε άλλα παιδιά και έτσι δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη εικόνα η οποία θα αποτελέσει και την φετινή  ευχετήρια κάρτα του Εργατικού Κέντρου Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.